Repetitie avond bij kastelein Smit Giethoorn

Smit Giethoorn – Dè kastelein van De Waterlanders.

Bijna elke woensdagavond staat vanaf 20.00 uur de deur open om de piraten te ontvangen. Hendrik en Janneke Smit hebben de heren al jaren te gast. De piraten zijn dit echtpaar dankbaar voor hun gastvrijheid. Vaste barkeepster is de laatste jaren Lianne en zij houdt de mannen keurig in Toom.

Hendrik & Janneke Smit bestieren samen met dochter Lizette en zoon Bart het restaurant en botenverhuur annex rondvaart bedrijf ‘SmitGiethoorn’. SmitGiethoorn is afgelopen tijd flink verbouwd, aangepast aan de heden ten daagse tijd en techniek. Een fraaie zaal erbij voor grote groepen en een uitbreiding van de café-zaal met de nodige veranderingen. De vele toeristen kunnen bijna dag en nacht terecht. Voor een goede hap eten, een lekker drankje en een boot ga je in Giethoorn naar SmitGiethoorn!

Smit Giethoorn, Zuiderpad, Tel: 0521-361625.
www.smitgiethoorn.nl
FB